SERVICES

Den Perfekte Plan kan hjælpe jer med alle opgaver, der er ved planlægningen af jeres bryllupsdag – både store og små. 

Sammen skræddersyr vi en løsning og sammensætter en pris, der passer til lige netop det I har brug for til jeres bryllupsdag.

INSPIRATIONSMØDE

Vi tilbyder altid et inspirationsmøde uden beregning, hvor vi møder hinanden og får skabt en personlig dialog. 

Her gennemgår vi jeres tanker, behov, stilart, hvor langt I er processen samt praktiske informationer som budget, antal gæster, m.m. Ud fra dette finder vi sammen til, hvad jeres behov og ønsker er til jeres bryllupsdag.

Såfremt I ønsker hjælp eller yderligere sparring med os, vil vi herfra udarbejde et skræddersyet tilbud til jer baseret på det vi sammen har aftalt.

Bryllupsdag
bryllupsdag - planlægning

PLANLÆGNING

I samarbejde med jer, får vi udarbejdet en komplet tidsplan for bryllupsdagen og koordinerer med både tjener, fotograf, catering etc. På den måde sikrer vi en dag, hvor alle ved, hvad planen er, og alting går op i en højere enhed. Vi har overblikket, så I kun skal fokusere på hinanden og Jeres gæster.
 
Vi tilbyder altid GRATIS koordinering med jeres toastmaster, uanset hvilken pakke vi sammensætter til jer. Vi vil nemlig være sikre på, at jeres dag bliver så perfekt som muligt, uanset om vi er der eller ej.

DEKORATION

Vi tilbyder både kreative oplæg hvor vi kommer med inputs og inspiration til pynt, indhold og andet til bryllupsdagen samt praktisk hjælp til opdækning og oppyntning af jeres venue. 

Case:

Vi hjalp et kommende brudepar, som havde valgt at afholde bryllup og barnedåb samme dag. De havde brug for hjælp og kreative input til at kombinere disse to begivenheder i forhold til pynt og tema. Vi startede dialogen med et inspirationsmøde og fik kortlagt brudeparrets ønsker og ideer til deres bryllup/barnedåb. Herefter gik vi i den kreative proces og indsamlede ideer, billeder, farver og nytænkende indhold, som vi samlede i en præsentation og fremlagde for brudeparret.

photos-by-lanty-8GtqUWGMRRw-unsplash
IMG_2020

Leverandører

Ud fra vores første inspirationsmøde, udvælger vi nøje de bedste og rette leverandører til Jer. Vi tilbyder også at varetage al koordinering samt prisforhandling med leverandører.

Case:

Vi skulle finde en cateringleverandør, som kunne leve op til vores brudepars ønsker til menu samt forventninger om kvalitet. Vi præsenterede dem herefter for to leverandører samt menuforslag, hvorefter brudeparret valgte at gå videre med den ene. Herefter blev menuen rettet til, og vi gik i prisforhandling for, at kunne imødekomme brudeparrets budget. Vi endte med en menu og en kuvertpris, som alle var glade for. Herefter skulle prøvesmagningen afvikles, så alle følte sig i trygge hænder.

afvikling

Vi tilbyder professionel afvikling af Jeres bryllupsdag, så I kan slappe af og nyde den store dag med hinanden og Jeres gæster. Vi hjælper til med de praktiske opgaver og varetager al kommunikation med køkkenet, tjener, leverandører samt med toastmaster, så I ikke bliver forstyrret eller skal tage stilling til diverse ting på bryllupsdagen.
 
Uanset om vi blot ønsker afvikling af receptionen, middagen eller hele dagen, står vi klar til at hjælpe Jer.