PERSONDATAPOLITIK
hos den perfekte plan

INDLEDNING:

Vi, Den Perfekte Pan indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Den Perfekte Plan. 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser. 

Vi vil kun opbevare dine persondata, sålænge vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. 


OPLYSNINGER VI INDSAMLER: 

Hvis du ønsker at købe eller modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for, at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for, at kunne tilbyde dig vores services. 

  •  Besøger vores brylluphjemmeside, www.denperfekteplan.dk
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, feedback eller lignende til vores bryllupsteam

DEN DATAANSVARLIGE:

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.denperfekteplan.dk er Sabine Frost Qvist, Bredgade 71, 1260 København K. 

 

BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL:

Dine almindelige kontaktoplysninger, som navn og adresse indhenter vi for, at kunne levere det produkt eller ydelse,  som du har købt eller lejet hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for, at kunne sende dig tilbud, endelig aftale samt løbende korrespondance, såfremt det ønskes. 

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et bryllupsnyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling, heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter du har modtaget din vare eller ydelse. 

 

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER:

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Vi har vores hjemmeside hos www.simply.com, som fungere som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i www.simply.coms datacentre. 

 

DINE RETTIGHEDER:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver til skal sikre opfyldelse af. Du har ret til, at anmode os om følgende: 

  • At få adgang til og få ændret persondata
  • At få slettet persondata
Du har derudover ret til, at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til, at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@denperfekteplan.dk.