MØD BRYLLUPS
PLANLÆGGERNE BAG

Den Perfekte Plan ejes og drives af Sabine Frost, som sammen med den bedste bryllupskoordinator, Michella Vinkel og de bedste bryllupsleverandører planlægger, koordinerer, dekorerer og afvikler bryllupper. 

IMG_5032

sabine Frost

Sabine Qvist har en baggrund i hotel- og restaurationsbranchen og er uddannet som serviceøkonom. 

Med flere års erfaring fra nogle af de mest anerkendte hoteller og restauranter i Danmark, har Sabine været med til at afvikle utallige bryllupper og arrangementer. Det kræver service ud til fingerspidserne og den perfekte afvikling på rygraden. Derudover har hun sans for detaljen og går op i at skabe et personligt arrangement med nøje udvalgt indhold. 

Som person er Sabine utrolig serviceminded og smilende, og hun elsker, at komme med inputs til detaljer, der gør et bryllup unikt og personligt.

michella vinkel

Michella Vinkel Hinrichsen har mange års erfaring fra event- og projektbranchen, hvor hun har arbejdet alt fra tjener til planlægger samt afvikler af større og mindre events. 

Hun har tilegnet sig stor erfaring og kompetencer til, hvordan man planlægger og afvikler den rette begivenhed for værten – alt sammen med stort overskud og ikke mindst hendes store smil.

Af person elsker hun en god projektplan og koordinering på kryds og tværs. Endvidere har hun et flair for æstetikken og den gode stemning.

IMG_0758