handelsbetingelser
hos den perfekte plan

GENERELLE OPLYSNINGER:

Den Perfekte Plan

Bredgade 71, 3. tv, 

1260 København K 

 

CVR. nr.: 40718583

Telefon: +45 2872 7467

E-mail: kontakt@denperfekteplan.dk

 

INDLEDNING:

Her kan du/I læse om de generelle handelsbetingelser der fremgår af denne side, gør sig gældende for alle events og begivenheder, som indføres af Den Perfekte Plan. 

Medmindre andet er eksplicit på skrift mellem Den Perfekte Plan og Brudeparret, er de generelle handelsbetingelser gældende og udgør en essentiel del af: 

  • Alle vejledende priser samt tilbud (herefter betegnet som “Tilbud” fra Den Perfekte Plan til Brudeparret.
  • Alle bekræftelser, accept samt godkendelser fra Den Perfekte Plan (herefter betegnet som “Bekræftelse”) af bestilling af serviceydelser (inspirationsmøde, planlægning, dekoration, samarbejde med leverandører og afvikling) fra Brudeparret.
  • Alle aftaler der indgås på baggrund af “Tilbud” eller “Bekræftelse”. 

Du/I bedes venligst læse handelsbetingelser igennem og sig endelig til, hvis du har spørgsmål eller kommentarer hertil. Vi kan altid kontakte på e-mail: kontakt@denperfekteplan.dk eller telefon: +45 2872 7467. 


HANDELSBETINGELSER FOR KØB AF KONSULENTYDELSER: 

1. Priser

Hos Den Perfekte Plan tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til, at ændre i priserne forudgående samtykke. 

Endvidere er priserne på virksomhedens hjemmeside ikke medregnet transportomkostninger og eventuel overnatning, hvorfor dette bliver pålagt ved indgåelse af det aftalte. 

 

2. Betalingsbetingelser

Den Perfekte Plan fremsender 1. del af betalingen (depositum) på en faktura indenfor 3 hverdage fra bestilling, hvorefter følgende betalingsbetingelser er gældende: 

1. del af betalingen (depositum), er på 50 % af det samlede beløb og betales senest 7 dage efter bestillingsdato. 

2. del af betalingen, er på de resterende 50 % af det samlede beløb og betales senest 7 dage før bryllupsdagen. 


3. Aflysning og udskydelse

Hvis der skulle opstå behov for aflysning eller udskydelse af konsulentydelser, forventes det at brudeparret/kunden kontakter Den Perfekte Plan og giver besked herom snarest muligt via telefon eller e-mail. 

Ved aflysning af aftalte konsulentydelser, refunderes 1. del af betalingen (depositum) ikke.