COOKIE- OG PRIVATSPOLITIK
hos den perfekte plan

INTRODUKTION:

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du ikke acceptere dette. Såfremt du har accepteret hjemmesidens cookies og efterfølgenden ikke ønsker dette, kan du slette dine cookies. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for nogle informationer, der indsamles, deres formål samt hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

COOKIES:

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungere optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

 

PERSONOPLYSNINGER:

Generelt 

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af informationer. Dette sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som f.eks. ved at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder hjemmesidens kontaktformular eller pokker et gratis inspirationsmæde via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags informationer: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet  eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

 

Sikkerhed 

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.  

 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hænderligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål 

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dug de annoncer, som vil have mest relevans for dig samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som f.eks. at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysninger til at optimere og forbedre vores service og indhold.


Periode for opbevaring 

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Der er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme  for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger 

Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evn. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. vidergives til tredjeparter i det  omfang oplysningerne er kendt og såfremt vi benytter os af trejdeparter. Du kan se hvilke trejdeparter, der er tale om, i afsnittet om cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering. 


Vi benytter derudover en række trejdeparter til opbevaring og behandles af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål. 


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 


INDSIGT OG KLAGER:

Du har ret il at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindelig format (datareportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at e bliver rettet eller slettet. Henvendelsen herom kan ske til: kontakt@denperfekteplan.dk. 

Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for, ar tage kontakt til Datatilsynet. 


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 


UDGIVER:   

Websitet ejes og publiceres af: 

Den Perfekte Plan

Bredgade 71, 3. tv.

1260 København K 

Telefon: +45 2872 7467

E-mail: kontakt@denperfekteplan.dk